Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo

Begynne med Take-away?

En presset restaurantbransje ser seg nødt til å være kreativ som følge av covid-19. Noen har åpent med begrensede åpningstider, mens andre snur seg rundt og tilbyr take-away eller utkjøring av ferdigretter til kunder.

Enten take-away er en ny retning i din restaurantdrift eller det har vært din hovedvirksomhet lang tid er målet det samme; Servere velsmakende mat i en emballasje som ivaretar matens kvalitet samtidig som den presenteres på en delikat og innbydende måte.

Takeaway korona

Hvilke krav må du forholde deg til?

  • Pakk inn maten for å hindre forurensning under transporten
  • Når du kjører ut matvarer er du ansvarlig for at maten holder riktig temperatur fram til levering. Bruk gjerne termokasser eller varmebagger for å holde maten varm eller kald.
  • Bruk egnet emballasje
  • Kunden skal få korrekt informasjon om allergener for ikke-ferdigpakket mat.
  • Husk gode rutiner for hygiene og håndvask

Mattilsynet har laget en guide til serveringssteder som vil drive med take-away og catering

Her har vi plukket ut noen produkter som kan hjelpe deg og din restaurant med omstillingen til take-away.

Ønsker du mer informasjon eller veiledning?

Vi har fagspesialister med høy kompetanse innen HoReCa, som kan hjelpe deg og din restaurant med omstillingen til take-away.
Ta kontakt i skjema under, send oss en epost eller ta turen innom en av våre 38 butikker.

Finn din nærmeste Norengros butikk her >