Begynne med Take-away?
En presset restaurantbransje ser seg nødt til å være kreativ som følge av covid-19. Noen har åpent med begrensede åpningstider, mens andre snur seg rundt og tilbyr take-away eller utkjøring av ferdigretter til kunder.
Enten take-away er en ny retning i din restaurantdrift eller det har vært din hovedvirksomhet lang tid er målet det samme; Servere velsmakende mat i en emballasje som ivaretar matens kvalitet samtidig som den presenteres på en delikat og innbydende måte.
Hvilke krav må du forholde deg til?
- Pakk inn maten for å hindre forurensning under transporten
- Når du kjører ut matvarer er du ansvarlig for at maten holder riktig temperatur fram til levering. Bruk gjerne termokasser eller varmebagger for å holde maten varm eller kald.
- Bruk egnet emballasje
- Kunden skal få korrekt informasjon om allergener for ikke-ferdigpakket mat.
- Husk gode rutiner for hygiene og håndvask
Mattilsynet har laget en guide til serveringssteder som vil drive med take-away og catering
Her har vi plukket ut noen produkter som kan hjelpe deg og din restaurant med omstillingen til take-away.
Ønsker du mer informasjon eller veiledning?
Vi har fagspesialister med høy kompetanse innen HoReCa, som kan hjelpe deg og din restaurant med omstillingen til take-away.
Ta kontakt i skjema under, send oss en epost eller ta turen innom en av våre 38 butikker.
Finn din nærmeste Norengros butikk her >